Fiskemarkedet i Tanji og BBQ i Sanyang

Herlige herlige dag! Haddy, Astou, Basiru, Ebou og Ser, samt Fatou, Samba og Yara, og Faraba, Ousman, Kebba, Mette, Ingeborg og jeg, hadde en strålende dag i Sanyang på søndag. Første stopp var fiskelandsbyen Tanji der vi dro til markedet for å kjøpe fisk til grillen. Det var morsomt å se alle de europeiske fryseboksene som står spredd rundt på stranda. De fylles hver dag med isbiter slik at det er klart til fiskebåtene, pirogue'ne, kommer til land. Etter mye om og men, pruting og svetting, fikk vi endelig med oss en GIGANTISK baracuda og noen andre fisk, som ble filetert for oss før vi satte oss i bilen igjen. Neste stopp var restauranten til Faraba i Sanyang, der vi hentet salater og sauser som søsteren hans hadde forberedt til oss. Der ble vi også litt lenger enn planlagt da eksospotta på bilen hadde løsnet på veien ut... "Only ten minutes, I fix". Yeah right.Vel ute på stranda fikk vi instalert oss i sola, med bord til å forberede maten på, og griller som ble fyrt opp. Ungene flyttet ut i sjøen, mens Ingeborg og jeg gjorde et heller mislykket forsøk på å lese litt. Mette, Fatou og Haddy forberedte fisken med krydder, olje og sitron, i folie. Og Samba og Faraba fungerte som grillmestere. Da maten var klar var det høy trivselsfaktor i leiren. Noe så nydelig! Dette må gjentas :)
Kvelden ble avsluttet med et ellevilt trommeshow der Bra skremte livet av Ser og de andre gutta da han danset med brennende fakler og stakk de ned i buksa. Haha :)

-Eline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline den fine

Eline den fine

22, Tønsberg

Tidligere var dette en typisk "min-hverdag-blogg". I dag er det blitt en blogg der jeg deler mine tanker før, under og etter min reise til Gambia der jeg forhåpentligvis vil øke noen menneskers livskvalitet.

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten