Statusrapport etter 3 uker i sola

Jada.. Kjempeflink til å oppdatere skal jeg ikke skryte på meg å være. Men i går fikk vi endelig rotet oss til Qcell for å instalere et program på pc?ene som gjør at vi nå har nett i Bijilo. Hurra! Så nå må det vel også skje noen grep her på bloggen.. :)

 

Vi storkoser oss fremdeles! Uka etter festivalen gikk med på mye strandliv, innkjøp av kjolestoff og deretter hyppige besøk til skredder Ndaw for å sørge for at alt går rett for seg, deilige middager med litt forskjellige folk, norsk-mandinka-kurs med gutta i Sanyang, og generell trivsel. Det har også vært ekstremt varmt; vi fikk tilfeldigvis sjekket temperaturen en dag det var litt "kjøligere". Da var det 32 grader? Tror de siste dagene har ligget på 35-37 grader. Jeg skjønner at det ikke er lov å klage, men virkelig? Vi renner bort. Særlig upraktisk er det når strømmen forsvinner, noe den gjør minst en gang daglig. Å sove i 32 grader uten vifte er? Ikke så kult.

Denne uka har vært litt mindre kos og litt mer "tilbake til hverdagen" (sett bort fra en dag på Coco Ocean spa på tirsdag der vi fikk tyrkisk hamam- og ansiktsbehandling?). Vi har meldt oss inn på Elite Fitness, et stort treningssenter. Det er veldig bra og verdt prisen kun for å dusje med varmt vann og ordentlig trykk. Små gleder! Det er ikke fullt så bra de dagene strømmen er borte og man prøver å trene i 34-35 grader? Smelt! Vi har også kommet godt i gang med å lese fag. "Political ecology"-boka har vært med både på stranda og diverse cafeer. Vi har også blitt flinke til å lage middag hjemme ? selv om det er relativt billig å spise på restaurant, blir det fort dyrt i lengden. Dette har medført at vi har blitt godt kjent inne i kaotiske Serekunda Marked. Den første dagen vi dro dit alene og faktisk kom oss helskinnet ut av labyrinten med kylling, søtpoteter, gulrøtter, løk, paprika og diverse krydder var vi relativt stolte av oss selv!!
Kokkelering i Bijilo. Fylt paprika. Hurra!Nå skal vi straks en tur ut for å møte masse folk og nyte livet. Lover hyppigere oppdateringer fremover. Ingeborg holder bla. på å skrive litt om hennes møte med Gambia, og hva hun tenker etter 3 uker her. God helg alle!

-Eline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline den fine

Eline den fine

22, Tønsberg

Tidligere var dette en typisk "min-hverdag-blogg". I dag er det blitt en blogg der jeg deler mine tanker før, under og etter min reise til Gambia der jeg forhåpentligvis vil øke noen menneskers livskvalitet.

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten